Krystallslip med utralyd

Som første hudpleiesalong i Oslo er vi stolt av å endelig kunne presentere Reviderm-apparatet. Dette er metoden Madonna benytter seg av for holde huden stram og ung.

Få strålende hud ved hjelp av markedets nyeste teknologi

Krystallslipen fjerner skånsomt døde hudceller og stimulerer hudfornyelsen. Ultralyden fører til at det aktive serumet trenger dypere inn i huden, noe som gir en ekstra oppstrammende og antirynkeeffekt. Behandlingen bygger opp en bedre hudkvalitet med flott glød, spenst og fasthet. Den forbedrer ujevnheter i huden som akne-arr, pigmentforandringer, linjer, rynker, store porer, og dype arr. Behandlingen passer ypperlig til deg som har akne arr.

Slik foregår behandlingen:

  • Etter en grundig hudanalyse vil vår behandler skreddersy den ultimate behandlingen av huden din.
  • Huden renses først, før terapeuten påfører en enzym-peelingmaske.
  • Så brukes Reviderm-apparatet med vakuum, og som ved hjelp av små krystaller fjerner døde hudceller og stimulerer til økt fornyelse av kollagen og elastin.
  • Krystallene finnes i en fin og en grov variant, slik at det er lett å tilpasse behandlingen til din hud og dine behov.
  • Etter at terapeuten er ferdig med krystallslipingen, vil de aktive serumene bli sluset inn i huden ved hjelp av ultralyd.
  • Behandlingen avsluttes med tilpasset dagkrem, samt terapeutens anbefaling om videre behandling både hjemme og i klinikk.

Behandlingen kan utføres på både ansikt og kropp.

Behandlinger: Pris:
Krystallslip 1.790,-
Krystallslip med ultralyd 2.890,-