Cellulittbehandling

Cellulitter – eller appelsinhud, er noe rundt 85 prosent av kvinner opplever i løpet av livet. Mange irriterer seg over dette og vil gjerne å bli kvitt cellulittene. Denne ruglete huden dukker som regel opp på baken og baksiden av lårene.

Yngre kvinner har mindre cellulitter enn kvinner over 30 år. Med alderen svekkes nemlig kollagenet i overhuden og i underhuden blir bindevevet svakere, og dermed er det lettere for fettcellene å bule ut slik at huden blir ruglete. I tillegg blir vi oftere mer inaktive når vi blir eldre, og dermed lagres det også mer fett i underhuden.

Det finnes 3 typer cellulitter:

  1. Adipøs / myk cellulitt som er svampaktig og flyttende vev
  2. Ødematøs cellulitt hvor hovedårsaken er sirkulasjonssvikt. Føles seig og væskefull og oppstår som regel på bak og lår, ofte også med synlige ødemer på leggene.
  3. Hard / fibrøs/ kompakt cellulitt som kjennes kompakt og oppstår oftest lokalt på hofte og lår hos tynnere personer.

Det finnes mange råd og tips om hva du kan gjøre for å redusere problemet. Noen vil fungere, andre er dessverre useriøse.

Cellulitter er fett og bør behandles som fett. Ultralydbehandling og kavitasjon er det mest effektive mot cellulitter. Mikrovibrasjonene som oppstår mykgjører uelastiske bindevevsfibre, øker metabolismen som løser opp fett og væske og øker mikrosirkulasjonen og utskillelsen av avfallsstoffer.

Cavi-Lipo er et av markeds mest avanserte og effektive slankebehandlinger uten kirurgi, hvor man kan behandle hele kroppen – også ansikt og hals.

Vår Cavi-Lipo behandling er effektiv til å redusere cellulitter, stramme opp løs hud og dempe strekkmerker.

Behandling: Varighet: Pris:
Celulittbehandling 60 min. 2.800,-