Dermatude Meta Therapy

– the face lift alternative

Med Dermatude får du en behandling som hjelper med å bremse og redusere hudens aldring. Huden stimuleres og aktiviseres innenfra, slik at den øker produksjonen av kollagen og elastin, i tillegg til at blodsirkulasjonen bedres.
 Videre tilfører man aktive ingredienser utenfra med spesielle serum etter hvilken hudtype man har. Huden får en dobbel hjelp i kampen mot hudaldring fordi her griper man tak i årsaken til at huden eldes.
 Med denne behandlingen vil du raskt merke at huden blir strammere, glattere og fine linjer og rynker reduseres.

Med dermatude stimuleres og aktiveres huden innenfra. Dette vil bremse og redusere hudens aldringstegn samtidig som vi øker produksjonen av kollagen, elastin og forbedrer blodsirkulasjonen. Videre tilføres aktive ingredienser i form av serum som er tilpasset enhver hudtype. Huden får en dobbel hjelp i kampen mot hudaldring fordi her griper man tak i årsaken til at huden eldes.
 Med denne behandlingen vil du raskt merke at huden blir strammere, glattere og fine linjer og rynker reduseres

Porene blir mindre, pigmentflekker forbedres og huden får en frisk og fin glød.
 Det som huden har mistet i løpet av årene, aktiviseres på nytt og den biologiske klokken blir snudd tilbake på en helt naturlig måte.
 Resultatet blir en frisk og strålende hud.
 Sammenlignet med lignende behandlinger som for eksempel microneedle, mesotherapy, nålebehandlinger mm., er denne behandlingen mer kontrollert med hensyn til dybde og avstand. Nålene er også tettere slik at det lages 1800 mikroperforasjoner per sekund og de aktive ingrediensene tilføres under behandlingen.

Behandlingen avsluttes med en fantastisk maske som også inneholder mye hyaluronsyre og andre aktive ingredienser.
 Behandlingen kan kjennes litt ubehagelig, men det er ikke nødvendig med bedøvelse.
 Rett etter utført behandling vil huden føles litt varm og rød, men dette forsvinner etter noen timer.
 Du kan umiddelbart gjenoppta dine daglige gjøremål – altså ingen nedetid som man merker på huden!

Farvel til poser og ringer under øynene

En lindrende, avkjølende og drenerende anti-stress behandling designet for å redusere hevelser rundt øynene. Anbefales for hovne øyne med stress og tretthetssymptomer. Behandlingstiden er på 40 minutter.

Behandlinger: Pris:
Ansikt og hals, ekstra intensiv 1.990,-
Ansikt, hals og bryst 2.300,-
Øyepartiet 499,-